
Neden Yapıyoruz?
Bütün dünyada gıda üretiminin ve saklanmasının daha güvenli ve hijyenik koşullarda yapılması gerektiğini düşünüyoruz.
Gıda üretimi yapılan yapının kullanıcıları sadece orada çalışanlar değil. Orada üretilen ürünleri tüketenler de üretim yapılan yapının yapısal özelliklerinden etkileniyorlar. Tüketicilerin de kullanıcı olarak görülmesi gerektiğine inanıyoruz.
Gıda üretimi süreçlerinin insan sağlığı kadar dünyamızın da sağlığı hesaba katılarak tasarlanması gerektiğini düşünüyoruz.
Verimliliği artırmak için gıda üretilen yapının tasarımının en önemli unsur olduğunu düşünüyoruz.
Binanın en önemli kullanıcılarının çalışanlar olduğunu ve binayı tasarlarken çalışanlarında konforunun azami düzeyde sağlanması gerektiğini düşünüyoruz.
Önemli, önemsiz, küçük, büyük bütün endüstriyel yapıların doğru düzgün mimarlık hizmeti alması gerektiğini düşünüyoruz.